Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit într-un mod neconvențional: pe un stadion de fotbal

 

Alina Petre și Bogdan Vasiliu și-au unit destinele într-un eveniment inedit care a avut loc pe un stadion din București. Cei doi s-au căsătorit după doar două luni de relație și au reușit să pregătească totul într-un timp rapid. Evenimentul a fost organizat la trei zile după Paște, iar ținuta Alinei Petre a fost formată dintr-o rochie scurtă pe care a accesorizat-o cu un sacou.

Cei doi au fost înconjurați de persoanele dragi în această zi specială și toți cei care îi îndrăgesc au fost alături de ei. Alina Petre a mărturisit că decizia de a se căsători a fost una spontană, iar cei doi au simțit din primul moment că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Bogdan Vasiliu este președintele CS Rapid și este cunoscut în lumea mondenă. Cei doi au decis să se căsătorească într-un loc inedit, pe stadionul Rapidului, pentru a-și îndeplini dorințele și pasiunile comune.

''Pe un stadion din București și sper să fie așa cum ne-am închipuit noi că o să fie, ceva special. A fost foarte spontană decizia asta, și, probabil, că o să mă îmbrac în ton cu locația și cu culorile echipei. A fost totul foarte spontan, Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut”, declara Alina Petre la Antena Stars.

Alina Petre a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Stars că relația lor a început în urmă cu două luni și că au mers mai întâi la biserică, unde au cerut o binecuvântare de la preot. Cei doi au simțit că sunt suflete pereche și au hotărât să-și unească destinele pentru totdeauna.

''Sper să mergem acolo unde ne dorim amândoi, adică să fie pentru totdeauna între noi. După ce ne-am întâlnit, am mers mai întâi la biserică, Am fost acolo și am cerut o binecuvântare de la preot și lucrurile nu sunt așa obișnuite. În momentul în care întâlnești un om, vrei să își dezvolți mai întâi o pasiune sau să îți trăiești momentul cu el, nu să umbli prin biserici”, declara Alina Petre, la Antena Stars

Imaginile de la eveniment au fost publicate și au stârnit reacții pozitive din partea fanilor celor doi. Este un moment important și frumos în viața lor, iar toată lumea le-a urat multă fericire și împlinire în viața de cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest