Alina Pușcaș a povestit cum a ajuns la „Te cunosc de undeva”: „Eram ceva nou pe piață la acel moment”

 

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a explicat cum s-a produs ascensiunea ei și cum a reușit să obțină job-ul la unul dintre cele mai de succes show-uri TV.

 

În cadrul unui interviu, Alina Pușcaș a rememorat cum a obținut rolul de prezentatoare al show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1. Vedeta a mărturisit că la momentul la care a participat la interviu nu era foarte pregătită pentru un eventual casting.

 

„Eu eram în “Narcisa Sălbatică”, fusese un an și ceva pe post și la un moment dat s-a terminat bineînțeles. La momentul respectiv nu știam ce urma să fac, nu aveam nici cea mai vagă idee. Cert este că la vreo 7-8 luni de la terminarea serialului, m-au chemat la un fel de interviu. Nici ei nu știau exact ce să-mi spună, cu ce se mănâncă emisiunea, ce ar trebui să fac, cum să fac, nici nu știam cum aș fi putut să dau un casting de emisiune, dacă nu aveam un scenariu, dacă nu aveam un partener.", a declarat Alina Pușcaș, potrivit Impact.ro.


În glumă, Alina Pușcaș a trimis și o înțepătură spre vechiul coleg de platou, Cosmin Seleși: "Având în vedere că am fost aleși și eu și Seleși, cred că la acel moment a fost diferența de înălțime, nu știu, glumesc! Poate că m-a ajutat și rolul din Narcisa Sălbatică și chiar rolul Narcisei, pentru că eram ceva nou până la urmă pe piață la acel moment și probabil că își doreau o prezență feminină nouă, dar în același timp cunoscută de cei din jur."

 

Alina Pușcaș a mărturisit că se înțelege perfect cu Pepe, pe care-l știa de mai bine de un deceniu: "Pe Pepe îl știu din 2010 parcă, deci îl știu de mulți ani. În primul rând, participând la “Te cunosc de undeva” a fost un coleg super generos așa și în glume și în reacții, un prieten în spatele camerelor de luat vederi atunci când eram în pauzele noastre, era super prieten, caterincos, susținător. Dacă te vedea că erai căzut, venea, te ridica imediat. Nici nu știu ce cusur aș putea să-i găsesc lui Pepe."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest