Alina Pușcaș, despre problemele de sănătate. Cum se simte după ce a ajuns la spital

 

Alina Pușcaș este activă în mediul online și împărtășește momentele importante din viața sa, fie că e vorba de cele plăcute sau neplăcute, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când a ajuns la spital.

După ce le-a povestit fanilor momentele dificile prin care a trecut, prezentatoarea Te cunosc de undeva a distribuit pe Instagram o postare în care își anunță fanii că se simte mult mai bine, dar mai durează până va scăpa complet de problemele de sănătate.

„Încă puțin, dar sunt mult mai bine”, a scris Alina Pușcaș, pe Instastory.

Tot în mediul online, vedeta le povestea fanilor că ultima perioadă a fost mai dificilă pentru ea, căci problemele de sănătate nu i-au dat pace. Totul a început pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva, atunci când se făceau ultimele pregătiri pentru finală.

Cu toate că, pe moment, nu a acordat importanță durerii, Alina Pușcaș a ajuns la spital. După ce a ajuns pe mâinile medicilor, specialiștii i-au spus prezentatoarei Te cunosc de undeva că suferă de abces la rinichi, o afecțiune rar întâlnită.

„Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala "Te cunosc de undeva", când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță”, spunea Alina Pușcaș, în urmă cu câteva zile.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest