Alina Pușcaș s-a împărțit între prieteni și familie de ziua ei! „Fă orice, nu sta în casă!” / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva nu s-a simțit în largul ei în preajma zilei de naștere.

 

Înaintarea în vârstă determină anumite persoane să aibă o serie de stări de anxietate, să se gândească la locul și rolul omului pe pământ, la scopul existenței. Astfel de trăiri a avut și îndrăgita prezentatoare de la Te cunosc de undeva în ultima zi în care a avut 36 de ani. Astfel, în pragul sărbătoririi aniversării sale, actrița a trecut prin diferite stări pe care a ținut să le împărtășească urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

 

"În prima parte a zilei am avut o stare groaznică. Mi se părea că totul este negru, că nu înțeleg existența omului pe pământ. Mă rog, tot felul de nebunii. Mă preocupa fragilitatea existenței noastre ca oameni, ca ființe vii. Mă rog, nu are sens să intru în gândurile pe care le-am avut ieri, cert este că era totul negru în jurul meu până în momentul în care am ieșit din casă. M-am îmbrăcat, am plecat pur și simplu fără o direcție concretă, dar am ieșit din casă. Am avut noroc de o vreme superbă, așa cum avem și astăzi și mi-am dat seama cât de mult contează ca atunci când simți astfel de lucruri, să ieși din casă, să nu stai izolat, să interacționezi cu oameni. Fă orice dar nu sta în casă! Ăsta e sfatul meu dacă vă simțiți așa!", a fost mesajul actriței pentru fanii ei.

 

Miercuri, Alina Pușcaș a împlinit 37 de ani și s-a împărțit între prietenii apropiați și familie. Astfel, în prima parte a zilei a preferat să fie înconjurată de prieteni, cu care a luat masa și a petrecut timp de calitate. Alina a publicat fotografii de la întâlnirea lor, la care buna dispoziție a domnit, iar mâncarea bună nu a lipsit. Spre seară s-a retras în sânul familiei, alături de copiii ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest