Alina Pușcău, dezvăluiri despre lupta cu depresia

 


Alina Pușcău a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars despre cum a reușit să treacă peste momentele dificile din viața ei. Modelul a avut nevoie de timp ca să se vindece, iar acum a ales să petreacă câteva luni în România alături de mama ei.

Alina Pușcău a mărturisit la Antena Stars că a lucrat foarte mult la ea, asta pentru a se vindeca. Modelul a mărturisit că întotdeauna simte nevoia de schimbari în viața ei și că îi place să evolueze pe toate planurile.

“Fiecare persoană are nevoie de cineva că nu poți să le faci pe toate singură și trebuie cineva ca să te încurajeze. Am lucrat foarte mult la mine, contează ca să intri într-o relație să te vindeci. Să te vindeci de trecut, să te vindeci de relații toxice, să te vindeci de ceea ce ai învățat în trecut să poți în prezent să ai viață mai frumoasă și mai fericită.

Întotdeauna simt nevoia de schimbări sunt mereu în creștere. Asta îmi place foarte mult, ca să fii femeie trebuie întotdeauna să evoluezi. Tot timpul este important să ne schimbăm, să ne machiem, să ne îmbrăcăm. Nu avem nevoie de bărbați.”, a declarat Alina Pușcău, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest