America Express: Concurenții, artiști de circ pe picioroange în căutarea obiectelor ascunse

 

În cursa pentru ultima șansă, concurenții America Express s-au confruntat cu o nouă provocare: mersul pe picioroange în timp ce căutau cinci obiecte ascunse într-un parc.

Cu toate că proba a fost dificilă, concurenții au pus în aplicare strategii pentru a-și ușura misiunea. Cătălin Scărlătescu a fost unul dintre concurenții care a avut o strategie bine pusă la punct. El a urmărit ascunzătorile găsite de Dinu Teodoru, un alt concurent, și a informat-o pe Doina Teodoru, partenera sa de echipă, unde să caute obiectele ascunse.

 

„Între timp știi ce se întâmpla? Scărlătescu venea la mine și spunea unde-i Dinu? Și se uita după tine să știe unde urmează să fie toate punctele”, i-a spus Jean Gavril lui Dinu

 

 În schimb, Doina a avut o probă dificilă și a mărturisit că a simțit că nu mai poate merge pe picioroange la un moment dat. Puya, celălalt concurent, a avut și el probleme cu menținerea echilibrului pe picioroange. În final, toți concurenții au reușit să termine proba, dar cu eforturi mari.

 

„Simțeam că nu mai pot să duc picioroangele alea cu brațele. Simțeam cum îmi tremură firfirelele astea și că nu pot să mai duc. La un moment dat am simțit că dacă nu beau o gură de apă leșin”, a mărturisit Doina


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest