Amna trebuia să ajungă cu fiul în Istanbul. Ce anunţ a făcut vedeta după atentat

 

O explozie puternică a avut loc astăzi în Istanbul. Mai mulți oameni și-au pierdut viața sau au fost grav răniți. La mijloc, ar fi vorba de un atac terorist, iar bomba ar fi fost detonată de o femeie, care a fost surprinsă în timp ce se plimba prin Piața Taksim.

După acest eveniment, Amna le-a mărturisit fanilor că privește cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în Turcia, mai ales că trebuia să ajungă în Istanbul cu fiul său, David, la un control.

„Urma să plec la control cu David în Istanbul...”, a scris Amna, în dreptul unei postări distribuite pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, artista povestea că fiul său are mai multe probleme de sănătate. De aceea, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din străinătate, care au reușit să îi pună un diagnostic.

În cazul micuțului, o răceala banală se tranforma într-un episod delicat în care David ajungea la spital. După mai multe investigații făcute în Turcia, artista a aflat că fiul său are astm pe baza unei alergii la ciocolată.

De cele mai multe ori, răceala ajungea să evolueze în pneumonie sau bronșită. De câteva luni, băiatul este sub tratament și regulat trebuie să meargă la control.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest