Amuleta la America Express, câștigată la limită! „Mamă, cât m-am chinuit la ăsta”

 

A fost luptă în trei pentru amuleta de la America Express. În cele din urmă s-a stabilit echipa care va decide ordinea plecării.

 

Trei echipe au luptat pentru amuletă pe Drumul Aurului. Puya și Melinda, Scărlătescu cu Doina și Andreele au avut de descoperit unde se află fosilele de dinozaur, apoi să-l asambleze. Lupta a fost foarte strânsă între ultimele două echipe, după ce Puya și Melinda au întârziat cu descoperirea scheletelor.

 

Cei mai buni la asamblat de schelet de dinozaur s-au dovedit în cele din urmă Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, care au cucerit amuleta astfel și au putut să stabilească ordinea plecării. „Ele tot încercau (...) Păi dacă erai gata, erai la pupitru. Mamă, cât m-am chinuit la ăsta”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express. „Putem să facem ordinea plecării!” – s-a bucurat Doina Teodoru. „Niciodată în concursul ăsta nu am făcut noi ordinea. E o premieră”, a remarcat și bucătarul Scărlătescu.

 

„Deci dacă o dată mai greșeau ei, noi câștigam. ”, a spus Andreea Bălan. „A fost o probă de bărbați și ne-am descurcat bine. Dar nu ne încântă deloc, pentru că știam de-o viață că suntem puternice ca niște bărbați”, a precizat și Andreea Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest