Ana Maria Mocanu se pregătește de cea de-a treia intervenție chirurgicală: „Ori în România, ori în Turcia”

 

Fosta asistentă TV și-a făcut planul și va începe anul cu o operație de înfrumusețare. Ce o deranjează atât de tare încât vrea neapărat o schimbare!

 

Ana Maria Mocanu are mereu grijă de aspectul său fizic, de aceea este o prezență constantă în sala de fitness. Atunci când ceva nu-i convine, dar nu poate îndrepta prin exerciții apelează la intervenția medicului estetician. A făcut-o până acum în două rânduri, după cum a recunoscut-o într-un dialog cu reporterii Spynews.ro.

 

”Am două operații, cea de rinoplatie și implant mamar, mai am niște intervenții non invazive la față, dar astea nu se încadrează în operații estetice (...) Eram complexată pentru că eu am o față micuță și nasul meu era mult prea lung pentru fizionomia mea, el nu era mare, dar era lung. Eram complexată, am făcut operația în urmă cu șase ani în Turcia, ambele mele operații estetice, atât cea de implant mamar, cât și cea de rinoplastie, ambele la aceeași clinică”, ne-a spus Ana Mocanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Acum, diva se pregătește de cea de-a treia intervenție chirurgicală. Dacă primele două le-a făcut în Turcia, acum oscilează, luând în calcul și România pentru următoarea operație de înfrumusețare. Este vorba de o ridicare a pleoapelor, intervenție care poartă denumirea de blefaroplastie. Totodată, fosta asistentă a mărturisit că atunci când Dumnezeu îi va dărui un copil are de gând să-și schimbe implanturile mamare, vechi de șapte ani.

 

”După ce voi face un copil o să vreau să-mi schimb implantul și să-mi pun unul mai mare, pentru că eu acum șapte ani am optat pentru un implant destul de micuț. La nivelul feței foarte multe nu, eu nu mi-am făcut pomeți, dar îmi doresc în viitor să-mi fac blefaroplastie, cred că în ianuarie anul viitor o să-mi fac, eu am ploapa foarte căzută că așa e ea. Vreau să-mi fac blefaroplastie, recuperarea durează două săptămâni. O să fie blefaroplastie atât inferioară, cât și superioară. Nu m-am gândit încă dacă aici în România sau în Turcia”, a mai spus Ana Maria Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest