Ana Morodan, după operația de lipoaspirație: „Subconștientul meu celebrează faptul că am făcut ceva pentru mine”

 

Contesa Digitală nu mai are burtă, ci un abdomen plat, după intervenția estetică pe care a suferit-o. Ce a declarat vedeta după încheierea operației.

 

Dornică să scape de aspectul mai puțin plăcut al abdomenului său, Ana Morodan a suferit o operație de lipoaspirație, intervenție care are drept scop înlăturarea grăsimii din zona burții. Imediat după intervenție, Contesa Digitală a vorbit cu reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România. Ea a spus că i-a revenit cheful de muncă și este pregătită să-și terorizeze colaboratorii de la emisiunea pe care o realizează la Antena Stars.

 

”Ei, acum că nu mai am burtă, că am avut toată viața, și am abdomen, chiar și lucrat și sculptat, am și nasul pe sus... Dar dincolo de ironii și sarcasme, a fost o procedură care a promis și s-a ținut de cuvânt că este nedureroasă, am avut norocul să fiu operată de un medic specializat pe genul ăsta de proceduri estetice. Mă simt foarte bine, ca de obicei, de fiecare dată când am o procedură chirurgicală și trebuie să stau în spital sau mă duc în concediu, am un spor de muncă de nu vă pot povesti. Ceea ce înseamnă că o asasinez pe Adelina, producătorul general de la Reală, pe asistenții mei, pe secretara mea, pe toți oamenii cu care lucrez și mă organizez la rang de artă, nu știu de ce, poate vine din cauza faptului că subconștientul meu celebrează faptul că am făcut ceva pentru mine și că am găsit timp să fac ceva pentru mine și atunci e foarte vesel și cu dorință de muncă, ce să zic...”, a spus Ana Morodan pentru Spynews.ro.

 

Contesa Digitală a avut parte de o operație nedureroasă și nici nu va rămâne cu semne.: „A fost foarte bine, mă simt foarte bine, nu am dureri, nu am avut complicații, așteptăm acum câteva săptămâni, poate o lună, să se așeze și vă arăt abdomenul meu lucrat chirurgical”. Pe Ana Morodan o puteți vedea în fiecare zi, de luni până vineri, pe Antena Stars, în cadrul reality show-ului REAlă by Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest