Ana Morodan, start într-o afacere macabră: „Vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare”

 

Contesa Digitală a găsit o nouă modalitate să se îmbogățească. A stabilit inclusiv sloganul și logo-ul pe care le va folosi.

 

Ana Morodan este pregătită să dea marea lovitură în afaceri și a făcut întreg planul de atac. Vrea să-și deschidă o firmă de pompe funebre, așa cum nu mai există în România. Cum toată lumea este datoare cu o moarte, vedeta apreciază că afacerea nu are cum să nu meargă. Cu ce vine în plus: ea va celebra moartea în roz ori bordo! A stabilit deja și sloganul, iar sicriele vor avea cele mai vii culori.

 

Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?

 

Contesa Digitală recunoaște că ea nu-și dorește să fie îngropată, ci arsă într-un crematoriu. Firma ei va oferi însă și servicii de lux și nu se va limita doar la înmormântările ortodoxe. Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată. Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată. Să fie o înmormântare de aia să oprească lumea pe stradă! O să avem și servicii pe lux, dar și pentru toate buzunarele! Vreau preoți din toate religiile, nu doar ortodocși. Ca logo îmi doresc să fie un sicriu mic, zâmbitor. La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere! Aici, în România, oamenilor le e frică de ea ca de Necuratul! Eu vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare!”, a dezvăluit Ana Morodan, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest