Ana Neacșu a înaintat din nou actele de divorț

 


În toamnă, Ana Neacșu anunța că a înaintat actele și separarea legală ar fi fost pe punctul de a se produce, menționând la acea vreme că mai rămân doar niște formalități de făcut. Totuși, ceea ce a urmat a fost neașteptat pentru public. Instanța i-a respins cererea de divorț, iar ea a înaintat o nouă astfel de cerere în luna decembrie.

În septembrie, judecătorii au respins cererea de divorț a Ancăi, pe motiv că ar fi fost nefondată. Cazurile în care se ia o astfel de decizie sunt rare și au drept cauză, de obicei, faptul că reclamantul nu are suficiente probe sau martori care să susțină cererea.

Încă soțul ei nu s-a prezentat la prima înfățișare, din motive medicale. Totuși acesta nu era obligat din punct de vedere legal să fie prezent. Acum, reporterii Antena Stars au aflat că Anca a depus din nou o cerere de divorț, semn că dorința ei de a pune capăt căsniciei rămâne neclinitită.

Deși nu a dezvăluit motivul exact al divorțului, artista a izbucnit în plâns în timpul interviului acordat Antena Stars, imediat după ieșirea din sala de judecată, din septembrie. Reacția și declarațiile ei nu au lăsat urmă de îndoială că vedeta suferea foarte mult în acele momente.

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. (...) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că .... Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.”, a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acea vreme.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest