Ana Odagiu a ratat săritura la Splash! Vedete la apă! „Am făcut exact ce m-am concentrat să nu fac”

 

În ciuda antrenamentelor intense, actrița a eșuat de la trambulina de 7 metri. În cele din urmă, jurații au votat-o mai mult pentru curajul de care a dat dovadă.

 

Săritură complet ratată de Ana Odagiu de la trambulina de 7 metri la Splash! Vedete la apă. Actrița a plonjat cumva cu fața în apă, fapt care i-a terifiat pe jurați, dar și pe cei din public. Se pare că emoțiile și-au spus cuvântul pentru concurentă. Vedeta a recunoscut că și la antrenamente a avut tendința de a se lăsa pe față.

 

„Sunt foarte supărată! Am făcut exact ce m-am concentrat să nu fac și anume să alunec în față. S-a întâmplat ce nu s-a întâmplat la antrenamente. La antrenamente aveam tendința să mă duc ușor în față, dar am reușit să reglez. Trebuia să fie o săritură în picioare, cu grupare. Știu ce s-a întâmplat. M-am supărat foarte tare”, a explicat Ana Odagiu, imediat după ce a ieșit din bazin.

 

Chiar dacă nu a fost cea mai bună săritură, jurații au apreciat curajul de care a dat dovată actrița. Iulia Albu a acordat nota secretă, nea Marin i-a acordat Anei Odagiu nota 6,5, Clara Gherase a acordat nota 4,5, iar Cosmin Natanticu a dat nota 9.

„Ți-ai luat elan prea mare, ai vrut să grupezi și te-ai dus”, a spus nea Marin.

„Te apreciez foarte mult pentru că ai urcat la 7 metri. A părut că ai și alunecat puțin. Ți-ai luat un elan cum își iau gimnastele, dar nu te-a ajutat elanul la pornire. Mă bucur că nu te-ai accidentat”, a spus Clara Gherase

„Pe tine o să te notez pentru curaj. N-a fost cea mai curată săritură, dar ce știu eu”, a spus Cosmin Natanticu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest