Anamaria Prodan a postat o imagine care-l lasă pe Reghe cu ochii în lacrimi! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Sexy-impresara a urcat pe rețelele de socializare o poză care, cu siguranță, în va impresiona profund pe cel care-i este încă soț.

 

Anamaria Prodan are o carieră de succes, dar iată că pe celălalt plan, cel sentimental, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. După peste un deceniu de relație cu Laurențiu Reghecampf cei doi s-au despărțit, aflându-se acum în plin proces de divorț. Totuși, sexy impresara are cu ce să se mândrească, și anume cu cei trei copii ai ei. Fetele sunt împlinite și urmează școli de prestigiu peste Ocean, în vreme ce Bebeto a rămas lângă ea, fiind încă prea mic pentru a face pasul decisiv spre desăvârșirea carierei.

 

Anamaria Prodan a făcut publică o fotografie în care apare alături de Bebeto, rodul relației cu Laurențiu Reghecampf. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant: „❤️❤️❤️#eusuntanamariaprodan🥇 și el @laurentiureghecampfjr este universul meu ❤️❤️❤️#proudofyou #lovemyson💙 #myperfectboy💙 ❤️❤️❤️” a scris Anamaria Prodan în descrierea imaginii emoționante pe care a postat-o cu fiul ei.

 

Bebeto pare mai degrabă atașat de mama sa, decât de Laurențiu Reghecampf. De altfel, copilul a și recunoscut că relația cu tatăl său a devenit din ce în ce mai rece: „Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, spunea Bebeto.

 

Anamaria Prodan a declarat recent, într-o emisiune TV că a făcut tot ce i-a stat în putință să salveze relația cu Laurențiu Reghecampf, dar nu s-a putut mai ales că acesta a călcat strâmb. „El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit vedeta cu lacrimi în ochi.

 

În altă ordine de idei, aseară, Laurențiu Reghecampf a primit o altă lovitură, de această data în plan sportiv. Echipa pe care o pregătește, Nefci Baku a fost eliminată de Rapid Viena, în turul trei preliminar la Conference League, după prelungiri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest