Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, în urmă cu câteva zile, după o căsnicie de 15 ani. După multe scandaluri și discuții în contradictoriu, cei doi nu mai sunt, în sfârșit, soț și soție. Acum, impresara susține că ea și copii săi nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf. 

„Pentru toți a murit. Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu... E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

„Atât timp cât, în trei ani, nu l-a căutat, nu l-a ajutat.

A strigat sus și tare că i-a plătit școala și trei rate la mașină, n-ai cum să fii părinte. Să nu te intereseze niciodată, copilul are nevoie de benzină, mașină, haine, bani, nu?

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el?”.

Anamaria prodan a recuoscut că a încercat să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă totul a fost în zadar. 

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și spuneam « Te rog, oprește-te! Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc ». A ieșit Gigi Becali și a pus capac. Când a ieșit Gigi Becali și a spus «Are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri, ia banii familiei ». E alta (n.r. fostă parteneră de-a lui Reghecampf).

Și amanta râdea, și povestea, și arăta poze și nenorociri la toată lumea. Și, atunci, i-am spus «Ai grijă, că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți! ».

Tu erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare, aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare, din prima căsătorie, la fel. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii. Cum să cobori tu la asemenea mizerii? Cum să te uiți și să mai iei și banii copiilor.

S-a îmbolnăvit mama, am fost în Cuba cu mama mea, am fost peste tot, să o salvez. Iar s-a văzut liber”, a mai spus aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest