Anamaria Prodan, după ancheta celor de la Protecția Copilului: ”Soțul meu nu mai face parte din familie!”

 

Protecția Copilului s-a autosesizat după conflictul domestic dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a demarat o anchetă!

 

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din a doua jumătate a lunii septembrie, nu a rămas fără urmări. Protecția Copilului s-a autosesizat, iar reprezentanți ai instituției au descins la reședința de la Snagov a vedetei pentru a vedea dacă Bebeto, copilul minor al cuplului, a fost afectat de scandal. ”Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 Republicată cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat DGASPC Ilfov.

 

Acțiunea DGASPC Ilfov vine și ca urmare a declarațiilor vedetei imediat după scandal. „Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat pentru realitatea.net Anamaria Prodan sâmbătă, 24 septembrie, la o zi de la bătaia cu Reghecampf.

 

La parastasul mamei sale, Anamaria a vorbit şi despre faptul că reprezentaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au mers la reşedinţa din Snagov. "S-a rezolvat absolut tot. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie cu cel mic şi o să facem tot ceea ce este bine pentru el, să crească un bărbat adevărat (...) Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe. Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit antena3.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest