Anamaria Prodan, gest pentru mama ei! Aa făcut parastas cu lăutari la cimitir

 

Anamaria Prodan i-a organizat un parastas cu lăutari mamei sale. Pe lângă slujba emoționantă care a avut loc la mormântul Ionelei Prodan din Cimitirul Bellu, regretata interpretă a avut lăutari și un întreg festin în memoria ei. Impresa s-a asigurat că nu lipsește nimic din cele ce i-au plăcut mamei sale în timpul vieții.

În imaginile de la Antena Stars se poate observa că Anamaria Prodan a vrut ca parastasul organizat în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani să fie ca un „festival”, după cum a spus și prietena impresarei, cea care s-a ocupat de pregătiri. Mesele au fost pline cu fiecare prepart care i-a plăcut îndrăgitei cântărețe. La desert au existat chiar și prăjituri filipineze, preferatele interpretei.

De la eveiment nu au lipsit nici lăutarii, așa cum și-ar fi dorit regretata artistă. Astfel, acest parastas, la fel ca celelalte pe care le-a organizat vedeta, a fost o ocazie de a sărbători viața Ionelei Prodan, dar și un eveniment la care oamenii s-au rugat pentru odihnirea sufletului ei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest