Anamaria Prodan îi susține pe frații Tate: „În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile”

 

Sexy-impresara consideră incorect sistemul de justiție din România, susținând că după ce ești arestat se caută dovezi incriminatorii. Ce mesaj a primit din partea lui Andrew Tate după ce a luat atitudine.

 

Anamaria Prodan apreciază că sistemul de justiție din România nu funcționează pe principia sănătoare. Ea a sărit în apărarea fraților Tate, considerând că aceștia întâi au fost arestați, iar acum se caută dovezi care să-i incrimineze. Sexy-impresara susține că milionarii britanici ar fi trebuit arestați doar dacă ar fi existat probe concrete împotriva lor.

 

''Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.
L-am văzut pe Victor Pițurcă. O mascaradă fără pereche! Muncă lui de o viață și imaginea lui distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție... De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile... cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?

Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea "celebre"? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați. Puteau să fugă, cred eu... De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se "scapă" informații în presă... multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?

Cine șterge imaginile din memoria familiilor acestor oameni? Eu cred că trebuie să ne înălțăm că nație! Să facem lucrurile cum trebuiesc făcute. Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare! Dacă nu ai dovezi, pune-i în arest domiciliar! Și vezi ce găsești pentru a face lumina în acel caz. Îmi pare atât de rău că se fac procese pentru a face circ național. Aș vrea să trăiesc într-o țară liberă, unde cine greșește plătește! Dar plătește, repet, pe probe administrate înainte de arestare!", a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni TV.

Imediat după această luare de poziție, Anamaria Prodan a primit mulțumiri de pe contul de Twitter al lui Andrew Tate: ''Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea.'', a fost mesajul lui Andrew Tate pentru impresară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest