Anamaria Prodan, încă un atac la adresa lui Reghe! Cum l-a catalogat în mediul online!

 

Sexy-impresara nu îl slăbește deloc pe cel care îi este încă soț. Ce mesaj i-a transmis după bătaia din stradă.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în urmă cu mai bine de o săptămână protagoniștii unei bătăi în plină stradă la poarta vilei din Snagov. Încăierarea dintre cei doi a ținut capul de afiș al presei în ultima perioadă. După conflictual domestic, cei doi protagoniști au fost, pe rând, la INML, pentru a-și scoate certificate medico-legale care să le fie de ajutor în cazul unor eventuale procese.

 

Războiul din stradă s-a mutat acum în online. Sexy-impresara a urcat o postare care, cel mai probabil, face referire la cel care-i este încă soț, având în vedere incidentele prin care au trecut cei doi în ultima perioadă. Nu ai cu să te dai șmecher în fața celui ce te cunoaște de când erai fraier!” este mesajul publicat de Anamaria Prodan într-un InstaStory.

 

La scurt timp după altercație, Anamaria Prodan a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și antrenor, menționând că ea a acționat în legitimă apărare „Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta. (...) Am fost la IML, am certificatele, am tot ce s-a întâmplat pe camerele de supraveghere montate de Laurențiu Reghecampf pe stradă. (...) Numai un golan de stradă poate să lovească o femeie. Un bărbat care face ceea ce face Laurențiu Reghecampf poate să fie numit, conform DEX-ului, golan”, a spus impresara la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest