Anamaria Prodan iubește din nou: „Sunt fericită și împlinită”

 

Sexy-impresara s-a fotografiat cu un buchet mare de flori și i-a declarat iubire celui care i l-a oferit.

 

Se pare că Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf și și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Cel puțin asta rezultă din ultimele postări și declarații ale vedetei. Încă soția lui Reghecampf este curtată cu insistență, și, din câte se pare, sentimentele pretendentului la mâna ei sunt împărtășite.

 

Anamaria Prodan a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu un buchet imens de flori. În dreptul pozei ea a scris: ”Eu sunt Anamaria Prodan și te iubesc enorm”. Întrebată de reporterii Spynews.ro cine este persoana care i-a oferit buchetul superb, sexy-impresara s-a mărginit să spună: ”Sunt fericită și împlinită”.

 

Tot astăzi, Anamaria Prodan a anunțat că intră în politică, în APP-ul lui Liviu Dragnea, pentru a apăra drepturile femeilor și valorile familiei. ”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate”, este o parte din mesajul postat de Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest