Anamaria Prodan, noi declaraţii: „Când eşti agresat, nu poţi să stai… să fii lovit doar pentru că eşti femeie”

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar impresara a dezvăluit de la ce a pornit totul.

Anamaria Prodan a spus care a fost motivul pentru care l-a lovit pe soțul ei cu care se află în plin proces de divorț. „Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau. Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan dă de înțeles că nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă un astfel de incident. „De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă.”, a mai spus Anamaria Prodan.

De asemenea, impresara a mai spus că încă soțul ei are plângeri penale inclusiv cea a finului ei pe care antrenorul l-a lovit cu bestialitate. „Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit aceleiași surse menționate anterior.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest