Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf: ”Plângea în fața tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”

 

Sexy-impresara nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în direct. Vedeta a povestit că era înșelată de soțul ei în timp ce încerca să-i salveze viața mamei sale, Ionela Prodan.

 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc, dar are și ea, ca orice om, limitele sale. Sexy-impresara a plans în direct, la o emisiune, în timp ce povestea cum a fost înșelată de bărbatul cu care a stat aproape un deceniu și jumătate, în perioada în care se lupta cu toată forța ei să-i salveze viața mamei ei, Ionela Prodan. Vedeta a spus că bărbatul ei își trimitea inclusiv copiii cât mai departe pentru a se distra cu o serie de femei în acea perioadă, în care ea ea mai preocupată de soarta celei care i-a dat viață.

 

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit vedeta la emisiunea Exclusiv VIP.

 

În vreme ce ea căuta cei mai buni medici din țări precum Cuba, Mexic, Turcia ori Germania pentru a-și salva mama, sexy-impresara susțină că bărbatul alături de care a stat o perioadă îndelungată de timp „își făcea de cap cu o nenorocită”. „Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a adăugat Anamaria Prodan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest