Anamaria Prodan nu mai stă pe margine și intră în politică: „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”

 

După episodul despărțirii de Reghecampf, impresara este mai decisă ca niciodată să-și canalizeze toată energia în politică.

 

Anamaria Prodan este prima femeie din România care a avut succes într-o lume ce părea exclusivă a bărbaților, și anume impresariatul sportiv. Acum, își dorește mai tare ca niciodată parcă să facă un nou pas într-un domeniu relativ nou pentru ea și să devină politiciancă. Sexy impresara a explicat pe rețele de ce a luat această decizie și ce urmărește. Potrivit acesteia au contribuit substantial și problemele pe care le-a avut în căsnicie cu Laurențiu Reghecampf.

 

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec acum, împreună cu copiii mei. Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta”, și-a început mesajul Anamaria Prodan.

 

Impresara a explicat că lipsa de respect a lui Reghecampf a fost un catalizator pentru ea să ia decizia de a intra în politică pentru a apăra cauza femeilor: ”L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate.Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine.”

 

Anamaria Prodan a dezvăluit și în ce partid va intra, în APP-ul înființat de Liviu Dragnea: ”Prin fiecare vers cântat, prin fiecare vorbă spusă (...) m-a învățat că, indiferent de cine ești tu, prin ce bucurii sau dureri treci, țara este singura ta familie unde îți găsești refugiu și alinare. (...) Eu, din statutul de membru fondator al A.P.P retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor. (...) Mama mea, Ionela Prodan, una dintre cele mai înverșunate susținătoare ale românismului, m-a învățat să lupt pentru tot ce este drept și corect.(...) Eu mă bat pentru toate! Veniți alături de mine și împreună vom răsturna lumea non valorilor și vom crea o lume a dreptății și a echității.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest