Anamaria Prodan, primul discurs electoral: „Nu v-ați săturat să fiți în umbra bărbaților?”

 

 


Anamaria Prodan, primul discurs electoral pe Instagram. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susține femeile cu tărie și vrea să aducă egalitate între femei și bărbați pentru că, din punctul ei de vedere, femeile stau în spatele succesului bărbaților.

Recent, impresara a postat un discurs electoral pe rețelele de socializare în încercarea de a atrage cât mai mulți susținători. „Se spune despre mine că sunt o femeie bătăioasă. Că mă bat cu bărbații. Da! Sunt o femeie bătăioasă și pot concura cu orice bărbat pentru orice funcție, pentru a avea un serviciu bun, pentru a avea o poziție recunoscută.

Am reușit să îmi fac, prin propriile mele puteri, fără să am ajutorul nimănui, un renume și un brand într-o lume considerată până de curând, a bărbaților.

În România, femeile încă sunt văzute ca anexe ale bărbaților, iar cele ce reușesc singure, prin forțele lor, sunt privite cu neîncredere și atacate până și de femei. Voi știți că, de exemplu, în România, doar 12% din totalul companiilor româneşti listate pe piaţa reglementată a BVB, au o femeie în poziţia de director general sau de membru al directoratului? Iar în politică, situația este la fel de defavorabilă femeilor. Vi se pare normal ca în Guvernul României, de exemplu, numărul miniștrilor femei să fie doar 2?

Voi, femei românce, nu v-ați săturat să fiți în umbra bărbaților pe care voi, cu devotamentul și cu mintea voastră strălucitoare, îi ridicați și îi promovați în funcțiile alea pe care voi ar trebui să le aveți?

Nu ați obosit să primiți mai puțini bani ca un bărbat pentru aceeași meserie? Nu vreți să fiți libere, să vi se recunoască meritele, să nu mai fiți privite ca niște obiecte frumoase, să vi se facă favoruri doar pentru cum arătați?

Dragi românce!

Sunteți mult mai deștepte, inteligente, puternice și hotărâte decât vor ei, bărbații să recunoască!

Vreți să aveți aceleși drepturi cu bărbații? Să obțineți salarii egale cu ei? La angajare să conteze ce aveți în cap și nu înfățișarea voastră?

Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie și vom lupta împreună pentru drepturile noastre, ale femeilor! @aliantapentrupatrieoficial11h”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest