Anamaria Prodan, răsfățată de ziua numelui cu un cadou extravagant!

 

Sexy-impresara pare să fi trecut repede peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. De ziua numelui, vedeta s-a afișat pe rețelele de socializare cu mâna plină de inele cu diamnte.

 

Anamaria Prodan se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, tatăl lui Bebeto. Cei doi au ajuns la despărțire din cauza infidelităților. Antrenorul a spus că nu a putut trece cu vederea palma aplicată de soția lui lui Dan Alexa, considerând că acest gest nu avea legătură cu fotbalul, ci alte implicații. Acesta și-a refăcut rapid viața cu Corina Caciuc, cu care are un copil. Nici Anamaria Prodan nu a stat prea mult pe gânduri, știind că viața trebuie trăită la cote maxime.

 

Sexy-impresara a publicat recent o serie de fotografii, în care se află în ipostaze tandre alături de un bărbat. Este vorba despre Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Golf. În mod firesc, pe rețelele de socializare, fanii Anamariei Prodan au speculat că acesta este partenerul ei actual.

 

Astăzi, vedete a mai urcat o poză pe Instagram, cu mâna ei plină de inele cu pietre prețioase, lăsând să se înțeleagă astfel că acestea, sau cel puțin o parte dintre ele, ar fi cadouri de la noul ei iubit. La descrierea fotografiei, aceasta a scris ‘’Happy aniversary to me’’, semn că inelele sunt cadou de ziua sa de nume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest