Anamaria Prodan, scandal cu părintele Calistrat: "Ruşine bisericii ortodoxe române!"

 

Anamaria Prodan nu rămâne datoare. Agresată de Laureţiu Reghecampf, a răspuns cu pumnul şi picioarele, criticată de Părintele Calistrat, a replicat cu cuvinte tăioase. Impresara i-a dat un răspuns deloc elegant Părintelui Calistrat care a calificat scandalul dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf, drept un “circ”. Impresara s-a simțit foarte deranjată de cel spuse de duhovnic și i-a răspuns acestuia, postând pe rețelele de socializare următorul mesaj:

Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?  – și-a început Anamaria mesajul.

Apoi, au urmat câteva cuvinte dure la adresa tuturor preoților care apar în spațiul public pentru a comenta evenimentele mondene. În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene! – a încheiat impresara.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest