Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea, relația confirmată: "Suntem fericiți"

 

După luni de zvonuri și speculații, Anamaria Prodan a confirmat oficial relația cu milionarul Flavius Nedelea. Impresara și-a ascuns mult timp partenerul de ochii publicului, dar acum nu se mai ferește să își trăiască public iubirea. Paparazzi Spynews i-au surprins recent pe cei doi la Aeroportul Otopeni, ceea ce a declanșat multe discuții în presa de specialitate.

Impresara a mărturisit că se iubește de mai multe luni cu Flavius Nedelea și că este cu adevărat fericită alături de el. Ea a declarat pentru Wowbiz: "Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare."

Impresara a mai spus că ea și Flavius își trăiesc iubirea cu discreție și bucurie în suflet, îmbinând afacerile cu vacanțele. Cei doi au petrecut chiar și Paștele împreună pe Coasta de Azur și își mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru fiecare moment petrecut împreună. Copiii Anamariei Prodan l-au cunoscut deja pe milionar, iar Sarah Dumitrescu, fata cea mică a impresarei, a spus că are o relație bună cu noul iubit al mamei sale.

Despre relația lor, Flavius Nedelea a declarat că este o persoană discretă și nu dorește să vorbească despre viața lui personală. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a spus că viața lor este minunată și că protejează omul de lângă ea. Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani, este cu opt ani mai tânăr decât Anamaria Prodan și deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar în Constanța, precum și un hotel de lux în București.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest