Anca Dinicu, mesaj subtil pentru bărbatul iubit

 

Actrița în vârstă de 32 de ani este foarte cunoscută. Aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului. Pe plan profesional știm cu toții că o duce bine, dar despre viața personală se cunosc mult mai puține lucruri. Recent, Anca Dinicu a făcut o postare în care spune cum evită să vorbească cu bărbatul iubit. Să fie vorba despre un presupus iubit în viața ei?

Anca Dinicu a postst recent un mesaj subtil care dă de gândit fanilor. Actrița nu se află într-o relație amoroasă, cel puțin așa se șțte, însă mesajul pe care l-a postat dă puțin de gândit internauților. Este cunoscut deja faptul că actrița are un simț al umorului aparte, tocmai de aceea unii fani pot fi confuzi atunci când aceasta afirmă anumite lucruri.

Ei bine, aseară, la ora 2 noaptea, Anca Dinicu gătea mâncare de mazăre. De ce? Pentru a evita să nu îi scrie bărbatului pe care îl iubește, spune ea. Să fie oare oare vorba despre o glumă de-a actriței sau să fie purul adevăr?

''Ce faci atunci când nu vrei să-i scrii, la 2 noaptea, bărbatului pe care îl iubești? Mazăre. Fac mazăre'', a scris Anca Dinicu pe Story, la o fotografie cu mâncarea de mazăre gătită de ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest