Anca Serea a făcut noaptea albă: „Moise a luat un virus foarte neplăcut”

 

Soția lui Adrian Sînă a trecut prin momente de panică după ce doi dintre micuții ei s-au îmbolnăvit.

 

Începutul lui septembrie a fost unul deosebit de greu pentru Anca Serea, și asta din cauza faptului că doi dintre copiii ei, micuții Leah și Moise s-au îmbolnăvit. Drept urmare, vedeta a trebuit să-și anuleze toate planurile pentru a-i supraveghea și a-i îngriji cu atenție pe cei mici. La puțin timp după ce Leah s-a vindecat a urmat Moise la rând. Cel mic a avut dureri abdominale, febră și vărsături, drept urmare mama sa a trebuit să-i fie în continuu aproape, astfel încât cel mic să treacă bine peste perioada nefastă.

 

Pentru că își ține la curent urmăritorii cu problemele care se confruntă, și această situație, cu boala celor mici, a fost făcută publică de Anca Serea pe rețelele de socializare. Vizibil afectată, mama lui Moise a descris astfel calvarul prin care a trecut cu băiețelul ei: ''Din păcate nu am dormit aproape deloc... Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore... Cam așa a fost la noi''.

 

Anca Serea le-a oferit un sfat celor care au copii deoarece susține că în ultima perioadă țara noastră s-au confruntat cu diferite cazuri de enterocolită: ''Se pare că țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri de enterocolită. Ce recomand pentru această perioadă: copiii să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție toate alimentele, să aibă grijă de unde cumpăr alimentele. Copilul nu trebuie să bage în gură un aliment nespălat, el să fie curat pe mâini.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest