Anca Serea: „Am niște amețeli, cred că intervine menopauza!” Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum

 

Anca Serea are din nou probleme de sănătate. Stresul i-a provocat acesteia mai multe disconforturi, vedeta ajungând de numărate ori la spital. Aceasta a declarat că este extrem de obosită și are amețeli, semn că ar putea intra la menopauză.

„Vreau să-mi prioritizez din nou sănătatea, căci am lăsat-o un pic pe plan secund. Chiar nu sunt în cea mai bună formă a mea, am în continuare niște amețeli, sunt destul de jos cu nivelul de energie. Cred că intervine un fel de menopauză. E genetic, că și mama mea a intrat devreme la menopauză, la 39 de ani”, a declarat Anca Serea.

Vedeta a dezvăluit că viaţa i s-a schimbat radical după ce a fost diagnosticată cu anemie. Nu poate să neglijeze anumite sarcini, mai ales când vine vorba despre creșterea copiilor, însă e mai atentă la ce și cât mănâncă, iar medicii i-au recomandat carnea.

„Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități. Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros.

Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des. Iau suplimente dacă este cazul, merg mai des la doctori. Fac lucruri pe care orice om normal ar trebui să le facă, să își verifice din când în când sănătatea. Am făcut și sesiuni de acupunctură, de exemplu”, a declarat Anca Serea pentru Fanatik.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest