Anca Serea, dezăluiri din intimitate: „Mai degrabă eu sunt supusă lui”

 

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți de aproximativ 8 ani și, deși au împreună patru copii, căsnicia lor nu este lipsită de tensiuni. Într-un interviu acordat ego.ro, Anca Serea recunoaște că se ceartă des cu soțul ei și, uneori, ajung să nu vorbească timp de câteva zile. Cu toate acestea, ea subliniază că relația lor este bazată pe iubire și că, atunci când apar probleme, este nevoie de timp și spațiu pentru a le rezolva.

Anca Serea și Adrian Sînă își împart responsabilitățile familiei. El se ocupă de partea de business și de creație, în timp ce ea este mai implicată în educația celor 6 copii ai lor, dintre care doi sunt din căsătoria ei anterioară. Anca Serea spune că soțul ei este capul familiei și că ea este supusă lui, dar nu există o competiție între ei.

„Acesta este rolul bărbatului, să împace femeia. Doar zice, dar nu sunt. (n.r. – șefa lui) Nu, suntem amândoi pe același loc. Mai degrabă eu sunt supusă lui, dar nici nu mi-ar plăcea să fiu șefa cuiva, chiar deloc. Poate a glumit, o să îl întreb. Și el este foarte puternic. El este capul familiei, fără dar și poate. De multe ori, ne completăm, sincer vorbind. Nu este o competiție între noi. Pot să spun că eu mă ocup mai mult de copii și de educația lor mai mult decât o face el, dar el se ocupă de partea de business, de creație. Ne împărțim rolul, așa e normal”, a spus fosta prezentatoare TV pentru Ego.ro.

Despre gelozie, Anca Serea recunoaște că, la începutul relației lor, era geloasă, dar nu mai este de mult timp. Ea este mândră de succesul pe care îl are Adrian Sînă și îl susține necondiționat, deși știe că acesta are mulți fani și admiratoare. Cu toate acestea, ea crede că este normal să existe o gelozie între parteneri, dar aceasta trebuie să fie împletită cu respect. Ea nu controlează telefonul lui Adrian Sînă și nici nu consideră că ar trebui să o facă.

„Eram foarte geloasă la începutul relației Nici acum nu mă duc la concerte, ce să fac acolo? Am o părere foarte bună despre mine. Dacă ar fi vreodată ca și cineva să mă înlocuiască, ar fi foarte greu să fie acel cineva în viața mea și în viața lui. Nu există competiție, sunt convinsă. Cu gelozia, era problema mea, nu a lui. Nu mi-a dat niciodată motive. Am zis, a avea admiratoare și a fi susținut reprezintă ceva normal, este meseria lui și îl iubesc așa cum este el. L-am acceptat cu bune și mai puțin bune, la fel cum a făcut și el”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest