Anca Turcașiu, la trei ani de la divorț: "Sunt în solitudine, dar mulți prieteni îmi sunt alături"

 

După un mariaj de 22 de ani, Anca Turcașiu a trecut prin momente grele atunci când a divorțat de Cristian Georgescu. Însă, după trei ani de la acea perioadă dificilă, artista se declară fericită și împlinită, deși nu are încă pe cineva alături în plan sentimental.

Într-un interviu exclusiv pentru Spynews.ro, Anca a dezvăluit că este în continuare singură, dar are mulți prieteni care îi sunt alături în viață. "Sunt într-o solitudine, ca să nu-i spun singurătate, am foarte mulți prieteni", a declarat cântăreața.

Deși încă nu a întâlnit persoana potrivită, Anca se arată optimistă și convinsă că va veni momentul în care va găsi bărbatul de brațul căruia să se agațe și să își împărtășească viața. "Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni", a mai spus interpreta.

Chiar dacă încă nu a reușit să găsească dragostea, Anca se bucură de toate momentele frumoase din viața sa și este recunoscătoare pentru oamenii minunați care o înconjoară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest