Anda Adam a răbufnit. Ce le spune celor care o acuză că își modifică pozele: „Mai lăsați-mă...”

 

Anda Adam a răbufnit după ce a fost acuzată de fani că își modifică pozele. Cântăreața a stârnit de-a lungul timpului numeroase reacții din partea urmăritorilor săi în special privind felul în care apare pe rețelele de socializare. Vedeta nu a mai rezistat și  le-a transmis tuturor celor care o critică un mesaj.

Artista le-a transmis fanilor că filtrele nu au rolul de a schimba fizionomia feței și că în ciuda criticilor, va continua să le folosească. Pe lângă asta, Anda Adam le-a explicat fanilor că frumusețea nu este tot ce contează și că cel mai important lucru este cum suntem în interior.

’’Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi, dar îmi imaginez că viața lor este foarte tristă din moment ce efectiv nu ai ce face și încontinuu să comentezi la un om indiferent ce ar pune. Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea.

M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (…) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate.

Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (…) De asta s-au inventat filtrele să le folosim și o să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie. Da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum doresc eu, cum am eu chef când mă trezesc dimineața și nu e problema voastră și nu e problema nimănui și dacă nu vă place nu trebuie să intrați să vă uitați la postările mele.

Un om frumos poate să nu fie frumos fizic, poate să fie frumos la suflet. Am întâlnit atât de mulți oameni frumoși pe interior că nici nu contează exteriorul. Aveți niște principii atât de greșite sincer. Învățați să fiți buni, învățați să fiți oameni, învățați să fiți frumoși nu doar pe afară, ambalajul nu contează, îl puteți arunca cu ușurință, ci contează ce aveți în interior oameni dragi! (…) Nu mă interesează comentariile unor oameni urâți și a unor oameni care nu au o viață”, a precizat Anda Adam, pe pagina sa de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest