Andi Constantin iubește din nou

 

Andi Constantin nu mai este burlac. El a încercat să găsească pe cineva atât la show-ul Insula Iubirii, cât și la Burlacul, se pare că nimic nu a mers. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 3 luni și este mai fericit ca oricând.

Vedeta are o relație frumoasă de 3 luni și se înțeleg foarte bine. Cei doi au aceeași pasiune în ceea ce privește sportul și lucrează în domeniul fitness-ului. Deși este prea devreme pentru a se gândi la căsătorie, Andi Constantin nu își face niciun plan în acest sens. Lasă lucrurile în voia lui Dumnezeu pentru ca totul să meargă de la sine.

”În prezent sunt într-o relație (...) Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine și lucrează în industria fitness-ului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”, a declarat Andi Constantin pentru Click!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest