Andrea Marim a slăbit puternic după ce s-a infectat cu SARS-Cov-2

 


Andreea Marin a fost infectată, pentru a două oară, cu virusul SARS-Cov-2. Însă, frumoasa prezentatoare nu a dorit să-și sperie fanii, așadar le-a spus acestora despre peripeție imediat după ce boala era aproape trecută.

În ultima zi de carantină vedeta a publicat o fotografie cu o supă, făcută după rețeta mamei sale. Andreea Marin este de părere că acea supă vindecă atât trupul, cât și sufletul.

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid. Nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit. Și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet”, e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul pe care Andreea l-a scris, în dreptul imaginii în care a arătat fanilor supa.

În cele mai recente fotgrafii, postate de Andreea Marin pe pagina de Facebook, aceasta pare să fi slăbit puțin. Cu atât mai mult, prezentatoarea și-a făcut și o schimbare de look. Vedeta s-a tuns scurt, iar asta o face să strălucească la propriu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest