Andreea Antonescu a născut: ”Trăiesc al doilea miracol”

 

Cântăreața a devenit mama pentru a doua oară, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

 

Sienna are o surioară. Marea veste a fost data chiar de mama acesteia, care a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Chiar Andreea Antonescu a fost cea care a făcut marele anunț pe Instagram. Emoționată, artista a inclus și o declarație de iubire pentru cea de-a doua minune din viața ei, așa cum spunea chiar vedeta pe rețelele de socializare.

 

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită”, a scris Andreea Antonescu, pe Instagram.

 

Cu nicio săptămână în urmă, prezentă în studioul Xtra Night Show, Andreea Antonescu anunța că poate naște oricând. „Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica. E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. Eu m-am retras acasă și nu mai ies așa mult. Azi am stat cumințică în casă, ca să pot să ajung la emisiune. Cel mai probabil, va fi cezariană”, a spus Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest