Andreea Antonescu, Andreea Bălan și Puya au vărsat lacrimi în fața șamanului: „Am scris trei chestii de sănătate”

 

Cele trei lucruri de care se teme cel mai tare Andreea Bălan, dar și drama prin care a trecut familia lui Puya au fost dezvăluite la America Express.

 

Ediția de duminică a emisiunii America Express a avut parte și de o serie de momente emoționante. Andreea Antonescu, Andreea Bălan și Puya au izbucnit în lacrimi la finalul misiunii încredințate, când au ajuns față în față cu șamanul.

 

Pusă să scrie lucrurile de care se teme cel mai tare, Andreea Bălan a trecut pe o foaie trei probleme majore de sănătate. ''M-am emoționat rău de tot, pur și simplu am început să plâng. Aici am scris trei chestii de sănătate. Stop cardiac, infecție abdominală și durere de spate. Am trecut prin aceste experiențe negative și nu-mi doresc să mi se repete și să se întâmple'', a declarat Andreea Bălan, la America Express.

 

De partea cealaltă, Puya a rememorat o experiență din urmă cu 10 ani, când fratele lui a murit. Concurentul a spus că i-ar fi imposibil să se poată pune în pielea părinților lui. ''Să nu pățească ceva copiii la asta mă gândesc mereu. Eu am avut și un frate care a murit tot timpul mi s-a părut dur pentru mama și pentru tata să treacă prin așa ceva. Mi s-a părut aproape imposibil să treci peste chestia asta. Sper să nu mi se întâmplă mie.'', a declarat Puya, la America Express


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest