Andreea Antonescu, primele imagini cu burtica de graviduță! Cine este tatăl copilului: „A doua minune!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Fosta membră a trupei Andre a făcut totul public: așteaptă al doilea copil. Ea a postat și o poză cu burtica.

 

Andreea Antonescu, 39 de ani, este însărcinată. Ea a participat recent la emisiunea America Express alături de Andreea Bălan, fosta colegă de trupă, iar apoi a împărtășit marea veste cu urmăritorii săi, deloc puțini, de pe rețelele de socializare. Andreea Antonescu nu a mărturisit în câte luni este însărcinată și nu a oferit mai multe detalii legate de sarcină, dar cu siguranță că îi va ține pe urmăritorii ei la curent cu tot ce se întâmplă.

 

Cântăreața a dezvăluit și cine este actualul ei partener și tatăl copilului. Este vorba de Victor Vrînceanu, jurnalist la ProSport. Până acum, cei doi au ținut povestea lor de dragoste la secret, dar iată că acum vedeta a dezvăluit că el este cel care o face fericită.

 

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!️”, a scris Andreea Antonescu pe conturile de socializare.

 

Este vorba de „a doua minune” având în vedere că Andreea Antonescu mai are o fată din mariajul cu Traian Spark. Este vorba de Sienna, în vârstă de 11 ani. Cât timp a participat la America Express, alături de Andreea Bălan, Andreea Antonescu a lăsat-o pe micuța Sienna în grija tatălui său, în SUA.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest