Andreea Bălan, anunț despre nuntă și iubit

 

După divorțul de tatăl fetițelor ei, George Burcea, Andreea Bălan a ales să fie mult mai discretă cu viața ei amoroasă. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” și-a pus pe primul plan copiii, dar nu a renunțat la iubire, potrivit dezvăluirilor făcute recent de aceasta. Cântăreața a vorbit inclusiv despre căsătorie.

În ceea ce privește statusul ei amoros actual, Andreea a subliniat că e „extraordinar”, ea fiind fericită și mulțumită de tot ceea ce se întâmplă în viața ei în prezent. Cu toate acestea, concurenta de la America Express a dorit să păstreze pentru ea detaliile referitoare la un potențial partener, considerând că s-a expus prea mult în trecut, astfel că a ales să schimbe acest lucru.

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (...) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea.”, a spus Andreea Bălan pentru VIVA.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest