Andreea Bălan, despre relaţia cu cu fostul soț: „Este prezent în viața...”

 

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar au divorțat după cinci luni de la nuntă. Cântăreața a mărturisit acum în ce relații a rămas cu tatăl fetițelor sale, după separare.

În cadrul noului vlog pe care l-a postat pe YouTube, Andreea Bălan a dezvăluit că între ea și George Burcea nu mai exisită nicio relație. Chiar dacă ei nu au rămas prieteni în urma divorțului, actorul se implică în viața celor mici.

Cu atât mai mult, Andreea Bălan a mărturisit că George Burcea petrece un weekend din trei cu micuțele, potrvit sentinței. Artista este o mamă resposabilă și iubitoare, iar acum a dezvăluit că doar ea și mama ei se ocupă de creșterea și educația fetițelor.

„Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor și pur și simplu, el vine și le ia în weekend, unul cu trei, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și atât cât își dorește, iar în rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Ellei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, tot ce înseamnă viața lor, cu tot ceea ce implică viața lor, din toate punctele de vedere”, a mărturisit Andreea Bălan, în cadrul noului vlog postat pe YouTube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest