Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea, după ce acesta a fost condamnat penal: „I l-am dat să aibă grijă de el, să vadă ce înseamnă”

 

Cântăreața l-a trimis din nou în judecată pe fostul iubit, din cauza unor postări pe rețelele de socializare. Actorul i-a răspuns, amenințând la rândul lui cu judecata pentru linșaj public.  

 

Nu este deloc liniște între Andreea Bălan și George Burcea, foștii parteneri care se luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe. În mai, actorul a publicat o serie de imagini cu labradorul care a rămas la fosta soție și care, susținea el, ar fi fost maltratat. Între timp, animalul de companie a ajuns la bărbat. Dar pentru afirmațiile sale, Andreea Bălan l-a chemat în judecată pe fostul partener la începutul acestei săptămâni, apreciindu-le calomnioase și mincinoase. În cererea de chemare în judecată, Andreea Bălan a cerut ca instanța să dispună ștergerea postărilor buclucașe și să îi interzică lui Burcea să mai facă afirmații mincinoase despre ea.

 

La momentul respectiv, cântăreața a declarat: „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (...) Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea - n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”.

 

Între timp, și George Burcea a afirmat pe rețelele de socializare că este supus unui linșaj public inițat de Andreea Bălan: De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”

 

În urmă cu două luni, George Burcea a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, în dosarul în care era acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Deși instanța de fond îi interzisese să mai conducă mașina o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permisul înapoi. „Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinţei penale nr. 28 din data de 21.01.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea, în dosarul nr. 15156/94/2021. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Înlătură aplicarea pedepsei complementare, constând în interzicerea exercitării dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule”, a decis instanța.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest