Andreea Bălan, primele declarații despre întâlnirea cu celebrul Sadhguru

 

În timp ce alte vedete au pus accentul pe relaxare și distracție și au mers în vacanțe exotice, Andreea Bălan și Loredana Groza și-au rezervat începutul de an pentru spiritualitate și purificare, astfel că au ales o destinație surprinzătoare.

Cele două artiste au dat plajele și palmierii pe o întâlnire cu Sadhguru, în India. Imaginile au apărut prima dată pe rețelele de socializare, apoi Andreea Bălan a fost contactată de reporterii Antena Stars pentru descrie experiența pe care a trăit-o acolo.

Andreea Bălan s-a reorientat înspre spiritualitate, astfel că a mers direct la sursă și l-a vizitat pe liderul spiritual al lumii. Artista a spus că a fost o experiență unică întâlnirea cu Sadhguru, care emană o energie greu de descris.

Cântăreața a spus că s-a simit calmă și optimistă în prezența lui, fiind un om care are puterea să îți transmită o energie puternică. Andreea Bălan se află într-o continuă dezvoltare personală, astfel că își dorește să fie un om mai bun și mai calm, motiv pentru care a ales această destinație inedită.

”Ideea e că omul fiind foarte spiritual, să exiști dincolo de corp, să înțeleg lumea dincolo de corpul fizic, energia din jurul lui este foarte puternică și simți lucrul acesta. Este altă energie în momentul în care intri în acele temple și intri în Achram. Când te afli în prezența lui, el fiind foarte dezvoltat spiritual și emoțional, te simți într-un anume fel și preiei din energia și calmul lui”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest