Andreea Bălan și Andreea Antonescu au stârnit invidia adversarilor de la America Express: „Blonde amândouă, rujate, machiate… le ajută asta”

 

Echipa Andreelor s-a descurcat de minune la ultimele probe, fapt care a dus la o serie de comentarii din partea adversarilor de pe Drumul Aurului.

 

La ultimele probe de la America Express, concurenții au avut de cărat pe cap, în niște sombrero-uri imense, pâinici pe care se le schimbe cu flori, din care să formeze fie steagul României, fie pe cel al Mexicului, în funcție de biletul pe care urmau să-l tragă. În plus, florile trebuiau tăiate și urcate pe trepte, până la următoarea destinație. Echipa Dublu A, formată din cele două cântărețe, s-a descurcat de minune, și a stârnit o serie de reacții de invidie, din partea adversarilor de la America Express.  

 

”Nu vezi că au ajuns? Ele au plecat ultimele în cursă, sunt șmechere. Ele pe aici au venit”, au spus Dinu și Jean Gavril. ”Ce vrăjeală au ele în mașină? Ele nu au limită de limită? Fizic, e imposibil să ajungi atât de repede. Calculat matematic, nu știu matematică, dar sunt sigură că nu aveau cum să ajungă”, a spus Bianca Adam.

 

Puya și soția sa, Melinda au căutat, de asemnea, explicații pentru parcursul bun al celor două artiste. ”Când am ajuns, Andreele tăiau acolo de zor. Când au ajuns ăstea? Dacă s-a întâmplat ca o echipă care era în spatele nostru să fie atât de în față, asta se poate întâmpla și cu restul. Plus că mai urmează și alte ediții. Explică-mi cum se întâmplă asta, cum trec ele mereu când sunt în urma noastră”, o întreaba Puya pe soția sa.

 

„Sunt două femei, cu sâni. Antoneasca are de se văd la 15 cartiere, cealaltă la fel. Blonde amândouă, rujate, machiate, Andreea doarme machiată. Le ajută asta, ne-au depășit”, i-a replicat Melinda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest