Andreea Bălan și Andreea Antonescu, experiență inedită după ce au fost luate cu autostopul în Mexic!

 

Cele două artiste din România au trecut de la zâmbete la panică, după ce au fost luate cu o decapotabilă până în Tepoztlan.

 

Pe Drumul Aurului, la America Express, pentru concurenți, atunci când prind o mașină la autostop este cum s-ar spune popular, ca și cum l-ar fi prins pe Dumnezeu de un picior. Este una dintre cele mai mari satisfacții pe care o au pe traseele ce trebuie parcurse pentru atingerea obiectivelor și încheierea probelor.

 

În cazul echipei Andreelor, Antonescu și Bălan, mult mai fericit că le-a putut lua în mașină a fost șoferul decât concurentele. Participanții la întrecerea de pe Drumul Aurului trebuiau să ajungă în localitatea Tepoztlan, iar în dreptul artistelor a oprit o decapotabilă roșie, ce părea mai degrabă mașină de epocă. De altfel, una dintre concurente a și exclamat: „Ar putea fi ultimul drum al ei!” Șoferul, vopsit – după părerea fetelor – a fost mega-încântat că le-a putut face un serviciu participantelor la America Express.

 

”Era foarte plin de el și mândru de noi. Omul foarte bine intenționat. El tot filma și le spunea să îl salutăm prima dată pe Leon, a doua oară l-am salutat pe nu știu care. A trimis filmarea la Leon, el nimic. Ăsta a început să împrăștie tot whatsapp-ul cu filmarea cu noi.”, a spus Andreea Antonescu la America Express.

 

Dar fetele au trecut rapid de la extaz la agonie. Și asta după ce au remarcat că mașinuța a prins viteză, și în plus nu era deloc dotată cu un indicator care să arate cu cât rulează. ”Nu avea ac la viteză. Nu știam cu ce viteză mergem.”, a spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest