Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat după ce s-au căsătorit în Columbia!

 

Cei doi s-au distrat de minune la nunta care a avut loc la America Express, pe Drumul Aurului.

 

De la începutul săptămânii s-au format alte echipe la America Express. Astfel, Andreea Bălan și Jean Gavril au ajuns parteneri, iar proba prevedea ca toate perechile să se căsătorească. Cei doi artiști nu numai că au luat în serios proba, ci au oficializat nunta cu un sărut, dar nu înainte de a se bucura cum trebuie de dansul mirilor, prilej cu care Jean Gavril a luat-o pe sus pe cântăreață.

 

Andreea Bălan a dat de înțeles că doar insistențele lui Jean Gavril au dus la sărutul „mirilor”. „Și a venit momentul valsului (...) Nu m-am gândit în această nuntă că o să ne pupăm pe bune, dar tu ai insistat”, a spus Andreea Bălan la America Express.

 

De partea cealaltă, artistul s-a apărat, susținând că a sărutat-o pe cântăreață întrucât a crezut că aceasta este una dintre misiunile probei. „Știți cum am luat-o pe Andreea așa cu mânuțele de spate și toate acele alea din rochia aia erau la mine în mâini. Când ai ceva de făcut, nu ai cum să te oprești, trebuie să arate bine, asta e, doare, doare. Nu am insistat, mi se părea că așa a zis misiunea”, a mărturisit Jean Gavril.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest