Andreea Bănică, interviu alături de fiica ei. "Suntem foarte diferite!"

 

Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Lucian. Cântăreața este o mamă model pentru Sofia, fiica ei. Ce a mărturisit despre relația pe care o are cu adolescenta.

Vedeta se înțelege de minune cu fiica ei, iar între cele două există și o relație frumoasă de prietenie. În exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Bănică a mărturisit că nu îi oferă fiicei sale sfaturi atunci când vine vorba despre stilul vestimentar, pentru că adolescenta este mai elegantă decât a fost ea vreodată.

Totodată, artista a ținut să precizeze că ea și fiica ei sunt foarte diferite, iar de fiecare dată când o vedete că poartă un decolteu, adolescenta se asigură de faptul că mama ei nu lasă prea mult la vedere.

„Nu știu dacă trebuie să îi dau eu un sfat (n.r cu privire la stilul vestimentar) în sensul acesta, pentru că ea are o eleganță aparte, ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată, pentru că suntem diferite, clar. Eu am fost mult mai expusă, tot timpul, născută la mare... cu decolteuri, cu topuri. Nu m-am gândit niciodată să mă arăt și așa m-am îmbrăcat eu mai mereu. Ea, când mai vede un decolteu la mine, vine și mă închide”, a mărturisit Andreea Bănică, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest