Andreea Bănică şi copiii, probleme de sănătate

 

Andreea Bănică şi copiii se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voce de câteva zile și a decis să ia antibiotic, asta pentru a-și reveni cât mai repede. Vedeta a mai spus că și fiul ei, Noah, a avut febră toată noaptea, iar pe Sofia o doare în gât.

”Nu știu să fi fost vreodată atât de răgușită. Efectiv mi-am pierdut glasul! Vă imaginați că nu vorbesc de trei zile? Sunt pe antibiotic de ieri, că nu a mai funcționat nimic, dar azi mă simt mult, mult mai bine, însă fără glas!

Și lui Noah i-am dat antibiotic pentru că azi noapte a făcut febră mare. Urmează Sofia că o doare în gât! Așa ceva… M-am testat! (n.r. testul de gripă) sunt negativă. Se pare că antibioticul dă rezultate pentru că nu mă mai simt atât de rău ca ieri.”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că micuțul ei, Noah, se simte mult mai bine după ce i-a fost administrat antibiotic. „M-a mai lăsat durerea în gât, nu mă mai doare capul. Și Noah este mult mai bine azi. Suntem pe drumul cel bun. Nu prea luăm noi antibiotice… dar de data asta nu am avut încotro. Pentru Noah este a doua oară de când am născut.”, a scris ulterior artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest