Andreea Bănică, vacanță de lux în doi: „Fiecare pereche are nevoie să-și mai încarce bateriile!”

 

Celebra cântăreață i-a lăsat pe cei mici acasă și a plecat alături de soțul ei într-o destinație de vis.

 

Andreea Bănică și soțul ei Lucian Mitrea au considerat oportun să petreacă timp de calitate în doi. Cei doi au plecat într-o vacanță în Italia, mai precis în Sardinia. Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că nu a mai mers de ceva timp alături de soțul ei într-o vacanță, iar de această dată profită de acest lucru. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea, vor să se bucure de momente de vis în insula italiană.

 

Cântăreața a dezvăluit că i-a lăsat pe Sofia Maria și Noah Andrei acasă, dar cu promisiunea fermă că-i va duce pe cei doi copii la Gardaland, cel mai important parc de distracții din Italia, la începutul toamnei.

 

''Am plecat in doi cum de mult nu am mai facut-o, cu promisiunea catre copii ca ii vom duce la Gardaland la distractie in septembrie. Cred ca fiecare pereche are nevoie sa isi incarce bateriile pentru a avea energie pentru tot anul desi niciodata nu este indeajuns. Nu vom sta mult timp , 7 zile cu cu gandul la ei 🤍 si vom descoperi Sardinia de pe mare de data asta. Stay tuned'', a scris Andreea Bănică pe facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest