Andreea Bănică: ''Viața mi-a dat, dar mi-a și luat!” Ce momente grele a trăit vedeta

 

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată a organizat o sesiune de întrebări, iar fanii au fost curioși să afle detalii din viața ei.

Andreea Bănică a fost întrebată pe rețelele de socializare dacă a avut momente de anxietate și depresie și cum a reușit să le depășească. Vedeta le-a oferit un răspuns fanilor ei din mediul online cu privire la momentele dificile din viața ei.

''Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urate... Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ''trebuie'' pentru mine!'', a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest