Andreea Mantea a slăbit fără să țină diete! Metoda nouă de a da jos kilogramele în plus: „Înainte mâncam salată și mă umflam”

 

Îndrăgita prezentatoare TV pare să fi găsit cea mai simplă și eficientă cale de a slăbi. Nu ține de diete ori de sport.

 

Andreea Mantea s-a confruntat în ultima vreme cu probleme evidente în ceea ce privește greutatea. A încercat tot felul de cure, diete pentru a-și ține greutatea sub control, dar acestea nu au dat randamentul scontat. În cele din urmă a descoperit o metodă inedită, și anume Theta Healing.

 

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a spus ea într-un podcast pe YouTube.

 

Firesc, oricine se întreabă ce este Theta Healing. Aceasta reprezintă o tehnică utilizată mai ales pentru vindecarea traumelor fizice, emoționale, dar și spirituale și se pare că aceasta poate accesa subconștientul creierului cu anumite tehnici de inducere. Terapia are milioane de practicanți în toată lumea, iar cei care o folosesc spun că are rezultate uimitoare și că de fiecare dată obiectivul lor s-a îndeplinit dacă au folosit această metodă inedită în diverse situații.

 

„Este o tehnică spirituală bazată pe meditaţie în care se lucrează cu subconştientul pentru a „scoate” de acolo programele nocive. În această procedură terapeutul se foloseşte de frecvenţa theta a creierului, în care s-a demonstrat că se fac schimbări la nivelul subconştientului care pot aduce cu ele şi vindecări ale bolilor fizice. Toate acestea au fost demonstrate ştiinţific cu analize şi investigaţii efectuate de clienţi înainte şi după producerea schimbărilor de la nivelul subconştientului. Un amănunt foarte important, însă, este acela că toate aceste înlocuiri de tipare se produc doar cu acordul persoanei care vine la şedinţa de terapie theta. De aceea este crucial ca între client şi terapeut să existe o relaţie de încredere.
În final, dacă vrei, Theta Healing este o cale mai scurtă de reprogramare a subconştientului, de curăţare a tiparelor negative care ne sabotează alegerile conştiente şi experienţele pe care le trăim”
, scrie Oltea Tudose, terapeut, pe pagina sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest